Spaar met de ampullenkuur

We hebben een leuke spaaractie voor dit jaar. U kunt sparen met de ampullenkuur voor 50% korting op de adventskalender 2021 van Dr. Grandel of Phyris. Wanneer u bij ons komt krijgt u van ons de spaarkaart mee, met alvast 1 stempeltje ingevuld.

De ampullenkuur

Het is heel fijn om met de ampullen uw huid thuis verder te stimuleren. Wij zorgen tijdens de behandeling voor het activeren, herstellen en verzorgen van de huid. Dit kunt u thuis verder aanvullen met de ampullenkuur. Op basis van ons advies kunt u die bijvoorbeeld om de dag gebruiken, of elke week 1 ampul. U zult merken dat uw huid lekkerder blijft aanvoelen. Wij stellen graag de ampullenkuur voor u samen, met 3 dezelfde of verschillende ampullen. Zo krijgt u wat uw huid nodig heeft.

Sparen

Bij een kuur van 3 ampullen € 15,20* krijgt u 1 stempel. Schaft u 6 ampullen aan € 25,00* (uw voordeel € 5,20!) dan krijgt u 2 stempels.
Met een volle spaarkaart met 10 stempels + 1 stempel die u van ons cadeau, krijgt u in november/december 2021 op de Adventskalender van Dr. Grandel of Phyris 50% korting.
U betaalt dus maar de helft. Deze adventskalenders zitten vol met ampullen en kleine verzorgingsproducten. Heel leuk dus om voor te sparen.

Aanbiedingen

Wij zullen u op de hoogte houden, want regelmatig is er een ampul van de maand, die u met 3 tegelijk extra voordelig kunt aanschaffen. U kunt dan nog sneller sparen.
Vergeet als u komt niet de spaarkaart mee te nemen, wij hebben het handige formaat van een visitekaartje, dat u makkelijk in uw portemonnee of bij uw bankpasje kunt bewaren.

* Beautygen Dr. Grandel Renew Ampoule kosten € 22,50, korting bij 6 ampullen is dan € 39,50.

Posted in NIEUWS.