Voetverzorging

Een verzorgende behandeling is er voor iedereen. Ook wanneer u geen voetproblemen heeft is het verzorgen van de voeten een weldaad.

Onze voetverzorgende behandeling bestaat uit:

  • Nagels knippen en verzorgen
  • Eelt verwijderen
  • Likdoorn behandelen
  • Schimmelnagels dunner frezen
  • Ingroeiende nagels behandelen

U kunt ook uw voeten lekker laten masseren of combineer voetverzorging met een anti-stress behandeling.

Kleine behandeling tot 15 min

Behandeling meer bedoeld voor het weghalen van een likdoorn, een ingroeiende nagel…..

Wanneer de pedicure kans ziet uw voeten in deze tijd bij te werken, zal zij dit aangeven bij het maken van een volgende afspraak.

Basis behandeling tot 30 min.

Bij deze behandeling wordt alleen het hoofdzakelijke verricht. De behandeling wordt afgesloten met een olie of crème.

Normale behandeling tot 45 min.

Bij deze behandeling worden de nagels uitgebreid behandeld in combinatie met het verwijderen van te veel aan eelt en/of het verwijderen van likdoorns. Ook andere voetklachten zoals een ingroeiende nagel wordt behandeld. De behandeling wordt altijd afgesloten met een olie of crème.

Lange behandeling tot 60 min.

Deze behandeling is geschikt voor mensen met veel voetproblemen, waarbij ruim de tijd moet worden genomen om klachten te verhelpen. De behandeling wordt altijd afgesloten met een crème of olie.

Shoefresh

Shoefresh

Ondergaat u bij ons een pedicurebehandeling, dan krijgen uw schoenen, indien u dit wenst ook een behandeling met de Shoefresh. Zonder kosten, gewoon een extra service.

De Shoefresh is de schoenverfrisser die schoenen reinigt én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van ozontechnologie. Ozon pakt schimmels en bacteriën aan, die op hun beurt voetschimmels, kalknagels en vervelende geurtjes kunnen veroorzaken.

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.

Een verademing, zo’n kleine, stille krachtpatser: alle (sport)schoenen, laarzen, maar ook handschoenen en helmen in no-time gereinigd en droog.