Wie we zijn

Province

Schoonheidssalon en Pedicurepraktijk ‘Province’  in Zwolle Zuid is de plek om heerlijk te ontspannen en te genieten van een behandeling aan gezicht, handen of voeten. Voor een mooie gezonde uitstraling van uw gezicht, een heerlijke hot-stone massage, super zachte handen en mooie voeten kunt u bij ons terecht. Ook met problemen zoals acné, veroudering, rokershuid, overbeharing, diabetes en reuma(voeten) zijn wij gespecialiseerd en kunnen u op professionele manier helpen.

In de salon aan de Energieweg (tegenover de Montessorischool) wordt u plezierig ontvangen en in een van onze 3 behandelkamers geholpen. Als erkend lid van ANBOS en Provoet voldoen wij aan alle eisen van deze tijd. Ons gezellige team bestaat uit 3 schoonheidsspecialistes en pedicures. Bel ons voor een afspraak op 038 460 0934 of mail ons contact@province.nl. De praktijk is rolstoelvriendelijk en gelijkvloers en ook uw auto kunt u makkelijk en gratis parkeren.

Tot ziens bij Province,

Irene, Manouck en Dianne


Irene Koper

Irene Koper
Eigenaresse Province
Schoonheidsspecialiste
Acné specialisatie, L3, bindweefselmassage (NFL)
Elektrisch ontharen en Tele’s en Fribromen

“De combinatie tussen mensen een goed gevoel geven en het ondernemen zelf, vind ik erg leuk. Een stukje zorg en een stukje commercieel. Toen ik begon in 1998 was ik al 3 jaar bezig aan het voorbereiden, met de opleiding en AOV. In die tijd begon je gewoon. En als blijkt dat alles goed loopt en de gelegenheid kreeg om een ander pand met meer behandelkamers te kopen, groei je vanzelf van een eenmanszaak, naar personeel en stagiaires. Ondernemen gaat met ups en downs, de ups hebben nog altijd de bovenhand. We hebben een mooie gevarieerde klantenkring met mensen die voor ontspanning komen, pubers met acné, clienten met overbeharing en mensen die wat ouder zijn en steeds meer mannen. Ons team beheerst diverse disciplines en vult elkaar goed aan. Elke klant voelt zich wel bij een van ons prettig.”

Manouck Huisman

Manouck Huisman
Schoonheidsspecialiste
Acné specialiste, shiatsu massage & bindweefselmassage
Medisch Pedicure
Visagiste
Werkt sinds 2014 bij Province

“Ik ben altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging. De combinatie van uiterlijke verzorging  met de ontspanning is wat het vak zo leuk maakt. Wat een fijn gevoel als iemand even een moment voor zichzelf pakt en erg geniet van een behandeling. Met mijn opleiding visagie die ik heb behaald in 2016 kan ik verdere tips geven om je eigen make-up thuis aan te brengen ten goede van jou gezicht. Iedereen is uniek, dus bij elk persoon hoort een unieke behandeling en make-up. Ik ben begonnen als stagiaire bij Province. In 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding schoonheidsspecialiste met als extra specialisaties acne, shiatsu massage en bindweefselmassage. Sinds september 2015 ben ik ook gediplomeerd pedicure en inmiddels ook medisch pedicure.  Bij voeten ziet je het resultaat zo mooi na een behandeling. Ook als je mensen van hun klachten of pijn kunt afhelpen geeft veel voldoening.  Al deze verschillende disciplines maakt het werk extra leuk! “

Dianne van der Vegt

Dianne van der Vegt
Schoonheidsspecialist
Acné specialiste
Medisch Pedicure
Werkt sinds 2020 bij Province

“Nadat ik al een half jaar stage had gelopen bij Province, mocht ik tegen de stroom in, tijdens de Corona crisis bij haar beginnen. Voor één dag in de week, want ik combineer deze baan met twee banen als administratief medewerker bij een accountskantoor en bij de rijschool van mijn ouders.
Ik vind de afwisseling tussen de verschillende behandelingen en het opbouwen van een band met klanten het leukste van het vak. Bij Province krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring verder op te bouwen en uit te breiden.”

Proef Province

NU KENNISMAKEN

Wij nodigen u van harte uit om gratis kennis te maken met Province. U wordt hartelijk ontvangen. Wij zorgen voor een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. U krijgt uitleg hoe we werken en onder de noemer Proef Province mag u kiezen uit een introductie ter waarde van € 30,00*. U heeft de keuze uit:

 • een huidanalyse
 • make-up advies
 • voetencheck

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

*Deze kennismaking geldt alleen voor nieuwe klanten en niet i.c.m. met andere acties.

“Een zeer prettige salon, waar je persoonlijke aandacht krijgt en waar ze werken met hele prettige producten!
Iedere keer weer een feestje om daar een behandeling te ondergaan!
Zeer de moeite waard en dus zeer aan te bevelen!”

Recensie via Facebook

Formulier Proef Province

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon *

  Ik wil graag kennismaken met Province en kies voor:

  Vragen / Opmerkingen / Toelichting

  *)zodat wij weten wie u bent en hoe wij u kunnen bereiken