Massages & Hotstone

Province biedt diverse vormen van massage aan. De nadruk van al onze massages ligt op de ontspanning.

Klassieke Massage

Dit is een manuele massage waarbij het gezicht, decolleté, nek, schouders en de hoofdhuid gemasseerd worden. Ook een lichaamsmassage behoort tot de mogelijkheden.

Penseel massage

Deze massage wordt uitgevoerd m.b.v. penselen. Bij deze massage worden de zenuwuiteinden van de huid geprikkeld wat een zeer ontspannend effect heeft zonder dat het kriebelt. Dit kan op elke huid toegepast worden, ook de acnehuid of een zeer verslapte huid.

Emotionele gezichtsmassage

Dit is een manuele massage die wat steviger is dan een klassieke massage. Het is een combinatie van de klassieke massage, bindweefsel massage en drukpuntmassage. Zeer ontspannend!

Massage voeten

voetmassageEen heerlijke voetmassage is pure verwennerij. We geven voetmassages vanaf 10 minuten.

Bindweefsel massage

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht of rug. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. Ook geschikt bij littekens.

Met als resultaat:

  • Afbraak van vetophopingen
  • Verbetering van de spierspanning en elasticiteit van de huid

Anti-stress behandeling

Deze behandeling is geheel gericht op de ontspanning. Dus geen pijnlijke handelingen , alleen maar lekker. Behandeling duurt ongeveer een uur en bestaat uit de volgende ingrediënten:

  • Reiniging van de huid
  • Klassieke massage
  • Ampul met werkzame stoffen
  • Penseel massage
  • Masker dat past bij uw huid

Hot Stone massage

massageDeze massage wordt uitgevoerd met “hete”stenen. Deze massage kan zowel op het gezicht als op het lichaam. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt rond de 45 Celsius. Om de stenen op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. Temperatuur van het water is tussen de 45 en 50 Celsius. De Hot Stone Massage wordt gegeven met afgeronde basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen glad en gepolijst zijn. De grootte van de stenen variëren van 2 tot 12 cm.