Schoonheidssalon

Schoonheidssalon en Pedicurepraktijk ' Province'  in Zwolle Zuid is de plek om heerlijk te ontspannen en te genieten van een behandeling aan gezicht, handen of voeten. Voor een mooie gezonde uitstraling van uw gezicht, een heerlijke hot-stone massage, super zachte handen en mooie voeten kunt u bij ons terecht. Ook met problemen zoals acné, veroudering, rokershuid, overbeharing, diabetes en reuma(voeten) zijn wij gespecialiseerd en kunnen u op professionele manier helpen.

In de salon aan de Energieweg (tegenover de Montessorischool) wordt u plezierig ontvangen en in een van onze 3 behandelkamers geholpen. Als erkend lid van ANBOS en Provoet voldoen wij aan alle eisen van deze tijd. Ons gezellige team bestaat uit 3 schoonheidsspecialistes en pedicures. Bel ons voor een afspraak op 038 460 0934 of mail ons contact@province.nl. De praktijk is rolstoelvriendelijk en gelijkvloers en ook uw auto kunt u makkelijk en gratis parkeren.

Tot ziens bij Province,

Manouck, Dianne en Irene

Vanaf 1998

In 1998 is "Province" als schoonheidssalon begonnen.

In de afgelopen jaren zijn we langzaam maar gestaag gegroeid. Vele jaren zijn onze cliënten in de salon in huis ontvangen. In onze naam is de toenmalige straatnaam, Provincieroute, vereeuwigd.

In de zomer van 2006 is er verhuisd. Vanaf dat moment is het niet meer een salon IN huis maar een salon AAN huis. We beschikken nu over een ruime salon met airco en 3 behandelkamers. Daar is niet alleen plaats voor de kenmerkende behandelingen van de schoonheidsspecialiste maar ook de medisch pedicure heeft daar haar plaats gevonden.

Erkenning

Al die jaren is Province een erkende Anbos-salon en voldoet aan alle eisen van deze tijd. We beschikken over de Anbos specialisaties Acné en elektrisch ontharen. Ook hebben we de specialisaties diabetisch voet en reuma in onze salon. Het is belangrijk dat onze specialistische kennis op peil blijft. Niet alleen onze praktische ervaring maar ook onze vakkennis is belangrijk. De Anbos en ProVoet stellen hier hoge eisen aan.

Meer informatie over de Anbos en ProVoet is te vinden op www.anbos.nl. en www.provoet.nl

Proef Province

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met Province. U wordt hartelijk ontvangen, we zorgen voor een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. U krijgt uitleg hoe we werken en onder de noemer Proef Province mag u kiezen uit een introductie ter waarde van € 35,00*. U heeft de keuze uit:

  • een huidanalyse
  • make-up advies

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

*Deze kennismaking geldt alleen voor nieuwe klanten en niet i.c.m. met andere acties.