Natural Face Lifting

Wanneer u een frissere uitstraling wilt, zonder operatie of huidopvullers dan is Natural Face Lifting iets voor u. Deze manuele verjongingskuur voor mannen en vrouwen helpt bij voor een frissere uitstraling in het gelaat, de hals, het decolleté. Een natuurlijke facelift waarbij de resultaten zijn:

  • de huid oogt strakker en elastischer
  • betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
  • hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
  • gelaatscontouren worden strakker

Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Al na 1 behandeling heeft de huid een frissere uitstraling.

DE BEHANDELING 

Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling en bestaat uit:

Natural Face Lifting Natural Face Lifting

Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken

Intense vloeiende ritmische strijkbewegingen, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende manieren van kneden wisselen elkaar af. Door die combinatie van bovenstaande technieken bekomen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier.De huid wordt geprikkeld waardoor die terug actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien.
Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uitziet. U ervaart een zeer intensieve, aangename en ontspannende behandeling.
Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur.

 

NFL behandeling bij Province

Gemiddeld geeft een kuur van 6 behandelingen het beste resultaat. Deze behandelingen vinden plaats in 3 tot 4 weken tijd. U krijgt crêmes mee die de lifting ondersteunen. We beginnen bij de eerste behandeling met een intakegesprek met de NFL-specialiste. Zij doet onder andere een huidanalyse, er foto's worden gemaakt voor uw en ons dossier. U krijgt uitleg over wat we gaan doen, hoe lang het traject is, het vervolgtraject en wat uzelf kunt doen. Daarna starten wij direct met de eerste behandeling. U kunt ervoor kiezen om eerst een behandeling te ondergaan of direct 6 behandelingen af te spreken.

Kosten

  • Intake + Eerste behandeling + Verzorgingssetje € 69,50
  • 2e en volgende behandelingen € 69,50 per keer
  • Spreekt u direct 6 behandelingen en betaalt u deze direct, dan kost de kuur € 400,00.

Onderhoudsbehandeling

Het is verstandig om 1x per maand de NFL te laten onderhouden, de onderhoudsbehandeling kost € 69,50 per keer.

Combineert u de NFL-behandeling met een gewone gezichtsbehandeling, dan betaalt u een meerprijs van € 40,00.

Vanaf februari 2019 kunt u bij ons een training volgen waarin u de technieken aangeleerd krijgt om de NFL  thuis bij te kunnen houden.

Uw specialist (Irene)

Irene Koper
Irene Koper is schoonheidsspecialiste en heeft zich onder andere gespecialiseerd in elektrisch ontharen en tele’s en fibromen verwijderen. Ook is zij opgeleid en ervaren in het gebruik van de L3 laser en Natural Face Lifting.

Uw schoonheidsspecialist (Manouck)

Manouck

Manouck is Schoonheidsspecialist en is opgeleid voor Natural Face Lifting. Daarnaast heeft zij een specialisatie in visagie. Zo kan zij zorgen voor gala make-up, make-up voor de catwalk, gewone dag-make-up of avond make-up, zowel voor de blanke, getinte of donkere huid. Bovendien geeft zij ook workshops of werkt op locatie.