Natural Face Lifting

Mooi oud worden wil iedereen, maar als het leven u tekent, wordt het tijd om in te grijpen. Met Natural Face Lifting kunt u ook zonder operatie of huidopvullers een jongere frisse en natuurlijke uitstraling krijgen. Met verschillende massagetechnieken, brengen wij het gelaat, de hals en het decolleté weer in conditie. Deze manuele verjongingskuur is voor mannen en vrouwen.

De resultaten van Natural Face Lifting:

  • de huid oogt strakker en elastischer
  • diepe rimpels vervagen
  • hangende huid wordt gelift
  • zachtere, gezondere huid, algemene basisconditie wordt verbeterd
  • betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
  • hogere zuurstoftoevoer naar de cellen

De techniek

Door intensieve massages kunnen wij het onderliggende spierweefsel, bindweefsel en het botweefsel weer aan het werk zetten. Hierdoor wordt gestimuleerd dat collageen en elastine vezels opnieuw worden aangemaakt, waardoor rimpels vervagen. Het spierweefsel krijgt een hogere spanning, met strakkere contouren tot gevolg. Tenslotte zorgt het botweefsel door deze massage voor een verhoogde stabiliteit.

Intake + eerste behandeling

We beginnen altijd met een uitgebreide intake waarbij wij een huidanalyse doen, foto’s maken voor u en ons dossier*. U krijgt uitleg over wat we gaan doen, hoe lang het traject is, de kosten, het verloop van de behandeling/kuur en wat uzelf kunt doen.

Daarna starten wij direct met de eerste behandeling. De behandeling is intensief en kan soms wat gevoelig, pijnlijk zijn, maar u ervaart daarna een heerlijk gevoel vergelijkbaar na een workout in de sportschool. Al na de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger aan.

Kuur

Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van o.a. de conditie van de huid, leeftijd, leefstijl enz…. Het is niet zo dat na 1 behandeling al resultaten worden bereikt. De conditie van de huid moet worden opgebouwd Na 1 keer trainen met hardlopen kunt u nog geen marathon lopen. Wij bieden daarom verschillende kuren (6x, 10x of 15x) aan.

Bij de kuur krijgt u producten mee om de NFL te ondersteunen. Tevens krijgt u bij elke behandeling van ons technieken mee om thuis mee aan de slag te gaan, zodat u optimaal profijt heeft van de NFL in de salon.

Diepere werking met de L3

Bij de Natural Face Lift behandelingen in de salon maken wij naast de massagetechnieken gebruik van onze L3 laser( ook wel koud laser genoemd) . Dit apparaat bevordert de celstofwisseling en sluit perfect aan bij de NFL. Hierdoor kunnen wij nog betere resultaten boeken. Overigens is de behandeling hiervan pijnloos, 100% veilig en voor elke huidtype geschikt en zeer ontspannend!

Onderhouden van NFL

Wanneer u bij ons een kuur heeft gedaan zult u dit moeten onderhouden. Dit kan door 1x per 4/6 weken een op zichzelf staande behandeling te boeken of als aanvulling tijdens een normale gezichtsbehandeling. Zo combineert u het noodzakelijke met het aangename. Het is verstandig om de geleerde grepen thuis te blijven uitvoeren om uw huid in optimale conditie te houden.

Natural Face Lifting

NFL Zelf leren en doen / Sculpting

NFL kunt u ook zelf leren, dit heet sculpting (boetseren van de huid). Tijdens de workshop leert u hoe uzelf de intensieve spiertraining en de bindweefseltechnieken, de zelf-massage toepast. Als u de sculpting zelf goed toepast, houdt u uw huid jaren in optimale conditie. Ook dan is het mogelijk om naar de salon te komen voor een extra intensieve NFL behandeling.

Privé workshop sculpting

Tijdens de privé workshop leert u de technieken die passen bij uw probleemgebieden. Deze workshop wordt helemaal afgestemd op u. U leert hoe u de grepen en technieken het beste uitvoert, zodat u thuis uw huid op de juiste manier kunt behandelen.

Groepsworkshop sculpting

Tijdens de groepsworkshop leert u in gezelschap van maximaal 6 personen de technieken om uw gezicht zelf in optimale conditie te brengen. U gaat zelf aan het werk. Wij leggen het uit, doen het voor en u gaat aan de slag. Uiteraard maken we er een gezellig feestje van met een hapje en een drankje. Ook krijgt u na afloop een verzorgingssetje mee.

U kunt zelf een groepje samenstellen (datum in overleg, minimaal 4 personen) of meedoen aan een van onze workshops met 3 verschillende thema’s:

  • voorhoofd en ogen
  • mond, wangen, neus-lippenlijn
  • kin, onderkin, hals en decolleté

Uw specialist (Irene)

Irene Koper
Irene is schoonheidsspecialiste en heeft zich onder andere gespecialiseerd in elektrisch ontharen en  het verwijderen van tele’s( kleine rode haarvaatjes in het gezicht) en fibromen(steelwratjes) verwijderen. Ook is zij opgeleid en ervaren in het gebruik van de L3 laser en Natural Face Lifting (bindweefselmassage).

Uw schoonheidsspecialist (Manouck)

Manouck

Manouck is Schoonheidsspecialist en visagiste.  Zo kan zij zorgen voor gala make-up, make-up voor de catwalk, gewone dag-make-up of avond make-up, zowel voor de blanke, getinte of donkere huid. Bovendien geeft zij ook workshops of werkt op locatie.