Groepsworkshop Sculpting

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting Zelf leren en doen / Sculpting

Natural Face Lifting kunt u ook zelf leren, dit heet sculpting (boetseren van de huid). Tijdens de workshop leert u hoe uzelf de intensieve spiertraining en de bindweefseltechnieken, de zelf-massage toepast. Als u de sculpting zelf goed toepast, houdt u uw huid jaren in optimale conditie. Ook dan is het mogelijk om naar de salon te komen voor een extra intensieve NFL behandeling.

Privé workshop sculpting

Tijdens de privé workshop leert u de technieken die passen bij uw probleemgebieden. Deze workshop wordt helemaal afgestemd op u. U leert hoe u de grepen en technieken het beste uitvoert, zodat u thuis uw huid op de juiste manier kunt behandelen.

Groepsworkshop sculpting

Tijdens de groepsworkshop leert u in gezelschap van maximaal 6 personen de technieken om uw gezicht zelf in optimale conditie te brengen. U gaat zelf aan het werk. Wij leggen het uit, doen het voor en u gaat aan de slag. Uiteraard maken we er een gezellig feestje van met een hapje en een drankje. Ook krijgt u na afloop een verzorgingssetje mee.

U kunt zelf een groepje samenstellen (datum in overleg, minimaal 4 personen) of meedoen aan een van onze geplande workshops met 3 verschillende thema’s:

 • voorhoofd en ogen
 • mond, wangen, neus-lippenlijn
 • kin, onderkin, hals en decolleté

Momenteel zijn er nog geen nieuwe groepsworkshops Sculpting gepland. U kunt zich al wel opgeven.

Aanmelden Groepsworkshop


  Naam *
  Adres
  Postcode
  Plaats
  E-mail *
  Telefoon *
  Ik geef mij hierbij op voor de Groepsworkshop Sculpting op:
  Op dit moment zijn er geen workshops
  Ik heb welniet eerder een workshop sculpting gevolgd
  De kosten zijn € 39,50 per workshop. Indien u eerder een workshop sculpting heeft gevolgd wordt het bedrag € 35,55.
  U kunt het bedrag overmaken op onze bankrekening o.v.v. uw naam en workshop datum of data. De gegevens hiervoor ontvangt u in de mail.
  Vragen / Opmerkingen / Toelichting

  *) verplicht in te vullen

  Posted in Uncategorized.