Anti-aging

Rimpels horen nu eenmaal bij het ouder worden. De structuur van de huid verandert naar mate de jaren verstrijken. Dit komt door een verminderde celdeling en de vochtigheidsgraad. Anti-aging of wel goed zorgen voor de huid doet u door:

  • Het eten van vitaminerijke voeding en het drinken van veel vocht (water)
  • Ontspan regelmatig dit zorgt voor een gezonde geest
  • Stel uw huid niet te veel bloot aan uv-licht
  • Zorg voor aangepaste cosmetica

Uiteraard kunnen wij ook het nodig doen aan rimpelcorrectie via een natuurlijke behandeling.

L3 Laser

De L3 Laser werkt voor lifting en versteviging zonder operatie. De behandeling is effectief voor lifting van het gezicht, om vocht in het gezicht, zoals wallen onder de ogen te verminderen, de huid te verstevigen rondom de ogen, rimpels te verminderen. Ook wordt het gebruikt om sterke peelingbehandelingen een nabehandeling te geven.

De behandeling is 100% veilig en geheel pijnloos en geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren.

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting

Huidverbetering door massage

Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling, de manier om veroudering van de huid tegen te gaan. U krijgt snel en goed resultaat met manuele technieken ter verjonging van het gelaat en ter verbetering van de huid. De Natural Face Lifting is een combinatie van bindweefselmassage, spierweefselmassage en botweefselmassage, een echte huidverbeteraar!

De behandeling bestaat uit:

Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken

Intense vloeiende ritmische strijkbewegingen, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende manieren van kneden wisselen elkaar af. Door die combinatie van bovenstaande technieken krijgen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. De huid wordt geprikkeld waardoor die actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien.
Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uitziet. U ervaart een zeer intensieve, aangename en ontspannende behandeling.
Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur

  • Huid voelt steviger en oogt strakker
  • Contouren worden strakker, rimpels verzachten
  • Doorbloeding wordt gestimuleerd

Beautygen Behandeling

De nieuwe serie Beautygen bevat het Snow Algae Extract, een extract uit de sneeuwalg, dat het ‘schoonheidsgen’ van de huid activeert. Deze behandeling combineert huidverbetering met ontspanning. Onderdelen van deze behandeling zijn o.a. een AHA peeling, ampul, massage met penselen en handen en een versteviging van de kaaklijn met de L3 Dit alles duurt anderhalf uur.