Huidverbetering

Eigenlijk verbeteren alle behandelingen de huid, alleen hebben wij specifieke behandelingen voor diverse problemen.
Zo zijn er behandelingen die de huid helemaal opfrissen, glad trekken, de huidstructuur verbeteren, huidstimulatie, dieptereiniging etc.
Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn, maak dan een afspraak voor een huidanalyse. Wij bekijken de huid en bespreken vervolgens welke behandeling het beste bij u past.

Biopeeling Behandeling

Voor de gevoelige huid, verjonging en probleemhuid

De biopeeling behandeling is een  gezichtsbehandeling om de bloedcirculatie te verbeteren. Het stimuleert de cel vernieuwing en verbetert de conditie van  de huid. De  biopeeling zorgt er ook voor dat de bacteriegroei wordt geremd en de vet balans in de huid wordt hersteld. Hierdoor worden ontstekingen bij  acné, eczeem, littekens, rosacea, pigmentvlekken en fijne lijntjes  minder zichtbaar. De peeling is gemaakt van algen, planten en kruidenextracten die ervoor zorgen dat de huidlagen worden gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De  biopeeling die heel geschikt voor de overgevoelige, een acne gevoelige of vette  huid. Geschikt dus voor elk huidtype. Zowel voor vrouwen en mannen.

Wij maken bij deze behandeling gebruik van producten van DÉCAAR, Dr. Grandel  en Phyris.

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting

Huidverbetering door massage

Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling, de manier om veroudering van de huid tegen te gaan. U krijgt snel en goed resultaat met manuele technieken ter verjonging van het gelaat en ter verbetering van de huid. De Natural Face Lifting is een combinatie van bindweefselmassage, spierweefselmassage en botweefselmassage, een echte huidverbeteraar!

De behandeling bestaat uit:

Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken

Intense vloeiende ritmische strijkbewegingen, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende manieren van kneden wisselen elkaar af. Door die combinatie van bovenstaande technieken krijgen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. De huid wordt geprikkeld waardoor die actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien.
Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uitziet. U ervaart een zeer intensieve, aangename en ontspannende behandeling.
Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur

  • Huid voelt steviger en oogt strakker
  • Contouren worden strakker, rimpels verzachten
  • Doorbloeding wordt gestimuleerd

AHA Behandeling

Voor effectieve verbetering van de huid

De AHA Behandeling is een fruitzuur behandeling die 100% veilig is voor uw huid. Het zorgt voor een enorme verbetering en geeft een boost aan de cellen zodat deze sneller vernieuwen. De verschillende fruitzuren hebben elk een speciale functie.

Glycozuur bijvoorbeeld zorgt via kleine moleculen ervoor dat doffe, grijzige huid (rokershuid), zonverbrande huid, rimpels, lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken worden verbeterd. Salicylzuur geeft een boost aan cellen om weer los van elkaar te komen, zo worden mee-eters, puistjes en andere oneffenheden aangepakt. Het melkzuur wordt toegevoegd zodat er een diepe hydratatie van de huid plaats vindt.

Wij gebruiken voor de AHA Behandeling producten van Dr. Grandel, DÉCAAR en Phyris. Uw schoonheidsspecialiste bepaalt op basis van uw huid welke producten zij gaat gebruiken voor de meest effectieve behandeling.

Volledige behandeling ‘Deluxe’

De volledige gezichtsbehandeling ‘Deluxe’ is meer gericht op huidverbetering. De behandeling duurt anderhalf uur waarin we de volgende handelingen verrichten:

  • Reinigen van de huid
  • Epileren
  • Dieptereiniging
  • Ampul
  • Heerlijke gezichtsmassage
  • Een bijzonder masker gericht op hydratatie, versteviging of anti-aging
  • Aangepaste dag of nachtverzorging