Huidverbetering

Eigenlijk verbeteren alle behandelingen de huid, alleen hebben wij specifieke behandelingen voor diverse problemen.
Zo zijn er behandelingen die de huid helemaal opfrissen, glad trekken, de huidstructuur verbeteren, huidstimulatie, dieptereiniging etc.
Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn, maak dan een afspraak voor een huidanalyse. Wij bekijken de huid en bespreken vervolgens welke behandeling het beste bij u past.

Renaissance Treatment

Décaar Renaissance Treatment

Complete wedergeboorte van de huid

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’ en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met
de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De behandeling kan helemaal op uw huid worden afgestemd qua sterkte. De boosters die tijdens de treatment worden gebruikt en onderling gemengd kunnen worden zijn:

 • Line Booster peptide (minimaliseren van rimpels).
 • Rise up Booster peptide (lifting en versteviging van contouren).
 • Bio-placenta Booster peptide (gesynthetiseerde groeifactoren voor huidverjonging, verbeteren van de
  elasticiteit en hydratatie).
 • Illumination Vitamin C (pigmentvlekken voorkomen en verminderen, ontstekingen zoals acne
  tegengaan).

Met een zelfwarmend masker, worden de boosters nóg beter door de huid opgenomen. We gebruiken een speciale massagetool om de werkzame stoffen nog dieper in de huid te masseren.

De DÉCAAR Renaissance Treatment is een schoonheidsbehandeling die door ons volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

 

CO2 Treatment

CO2 treatment

Voor direct zichtbare verbetering van de (gevoelige) huid

Een stralende en mooie huid door de huid te voorzien van meer zuurstof. Tijdens de CO2 treatment wordt de zuurstofproductie gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen en deze gaan weer naar behoren functioneren. Ook de doorbloeding wordt beter en daardoor neemt de opbouw van het collageen weer toe.

Tijdens de behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht waarmee de huid wordt afgesloten en kooldioxide wordt geactiveerd. Hierdoor ontstaan bubbels die de huid afsluiten waardoor zuurstof wordt aangetrokken uit de diepere lagen van de huid. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren, met een mooiere en stralende huid als resultaat.

Blade

Skinblade

Bij de behandeling maken we gebruiken van de blade. Dit apparaatje is zeer veelzijdig en d.m.v. ultrasoon zorgen we ervoor dat de werkstoffen nog beter worden opgenomen door de huid.

Omdat de CO2 Treatment een natuurlijk proces is, is deze geschikt voor de meest gevoelige huid.
Wij maken bij deze behandeling gebruik van producten van DÉCAAR, Dr. Grandel  en Phyris. Uw schoonheidsspecialiste bepaalt op basis van uw huid welke producten zij gaat gebruiken voor de meest effectieve behandeling.

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting

Huidverbetering door massage

Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling, de manier om veroudering van de huid tegen te gaan. U krijgt snel en goed resultaat met manuele technieken ter verjonging van het gelaat en ter verbetering van de huid. De Natural Face Lifting is een combinatie van bindweefselmassage, spierweefselmassage en botweefselmassage, een echte huidverbeteraar!

De behandeling bestaat uit:

Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken

Intense vloeiende ritmische strijkbewegingen, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende manieren van kneden wisselen elkaar af. Door die combinatie van bovenstaande technieken krijgen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. De huid wordt geprikkeld waardoor die actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien.
Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uitziet. U ervaart een zeer intensieve, aangename en ontspannende behandeling.
Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur

 • Huid voelt steviger en oogt strakker
 • Contouren worden strakker, rimpels verzachten
 • Doorbloeding wordt gestimuleerd

Biopeeling Behandeling

Voor de gevoelige huid, verjonging en probleemhuid

De biopeeling behandeling is een  gezichtsbehandeling om de bloedcirculatie te verbeteren. Het stimuleert de cel vernieuwing en verbetert de conditie van  de huid. De  biopeeling zorgt er ook voor dat de bacteriegroei wordt geremd en de vet balans in de huid wordt hersteld. Hierdoor worden ontstekingen bij  acné, eczeem, littekens, rosacea, pigmentvlekken en fijne lijntjes  minder zichtbaar. De peeling is gemaakt van algen, planten en kruidenextracten die ervoor zorgen dat de huidlagen worden gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De  biopeeling die heel geschikt voor de overgevoelige, een acne gevoelige of vette  huid. Geschikt dus voor elk huidtype. Zowel voor vrouwen en mannen.

Wij maken bij deze behandeling gebruik van producten van DÉCAAR, Dr. Grandel  en Phyris.

AHA Behandeling

Voor effectieve verbetering van de huid

De AHA Behandeling is een fruitzuur behandeling die 100% veilig is voor uw huid. Het zorgt voor een enorme verbetering en geeft een boost aan de cellen zodat deze sneller vernieuwen. De verschillende fruitzuren hebben elk een speciale functie.

Glycozuur bijvoorbeeld zorgt via kleine moleculen ervoor dat doffe, grijzige huid (rokershuid), zonverbrande huid, rimpels, lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken worden verbeterd. Salicylzuur geeft een boost aan cellen om weer los van elkaar te komen, zo worden mee-eters, puistjes en andere oneffenheden aangepakt. Het melkzuur wordt toegevoegd zodat er een diepe hydratatie van de huid plaats vindt.

Wij gebruiken voor de AHA Behandeling producten van Dr. Grandel, DÉCAAR en Phyris. Uw schoonheidsspecialiste bepaalt op basis van uw huid welke producten zij gaat gebruiken voor de meest effectieve behandeling.

Volledige behandeling ‘Deluxe’

De volledige gezichtsbehandeling ‘Deluxe’ is meer gericht op huidverbetering. De behandeling duurt anderhalf uur waarin we de volgende handelingen verrichten:

 • Reinigen van de huid
 • Epileren
 • Dieptereiniging
 • Ampul
 • Heerlijke gezichtsmassage
 • Een bijzonder masker gericht op hydratatie, versteviging of anti-aging
 • Aangepaste dag of nachtverzorging