BioskinJetting

Hoe werkt het?

Door stimulatie van het gebied onder de rimpel wordt de rimpel als het ware van de ondergrond los gemaakt en wordt de huid zelf weer aangezet tot het vormen van bindweefsel met jonge collageen vezels. Dit nieuwe weefsel vormt als het ware een kussentje onder de rimpel waardoor deze weer omhoog wordt geduwd. BioSkinJetting is een volkomen veilige en natuurlijke methode om nu definitief iets aan storende rimpels te kunnen doen.

Intake gesprek

Wanneer u BioSkinJetting overweegt kunt u een afspraak maken voor een intake gesprek. Province zal uw situatie bekijken en haar advies geven over de te volgen behandeling. U krijgt informatie mee naar huis.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee. Er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is »»n tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf behandelingen.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren en zal niemand ze opvallen. Wij kunnen u aanraden welke covercrême het beste voor u werkt.

Hoe gaat het na een behandeling?

Er is een speciale BioSkinJetting-nabehandelingset die bestaat uit twee crèmes. Deze crèmes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd zonnen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Met BioSkinJetting wordt de ‘leeftijd van de huid’ teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een te kort aan vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende producten zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.