Natural Face Lifting

Vanaf oktober 2018 kunnen wij u de nieuwe behandeling Natural Face Lifting aanbieden. De manier om veroudering van de huid tegen te gaan. U krijgt snel en goed resultaat met manuele technieken ter verjonging van het gelaat en ter verbetering van de huid. De Natural Face Lifting is een combinatie van bindweefselmassage, spiefweefselmassage en botweefselmassage, een echte huidverbeteraar!

Een aantal foto’s van resultaten.

NFL behandeling bij Province

Gemiddeld geeft een kuur van 6 behandelingen het beste resultaat. Deze behandelingen vinden plaats in 3 tot 4 weken tijd. U krijgt crêmes mee die de lifting ondersteunen. We beginnen bij de eerste behandeling met een intakegesprek met de NFL-specialiste. Zij doet onder andere een huidanalyse, er foto’s worden gemaakt voor uw en ons dossier. U krijgt uitleg over wat we gaan doen, hoe lang het traject is, het vervolgtraject en wat uzelf kunt doen. Daarna starten wij direct met de eerste behandeling. U kunt ervoor kiezen om eerst een behandeling te ondergaan of direct 6 behandelingen af te spreken.

Kosten

  • Intake + Eerste behandeling + Verzorgingssetje € 69,50
  • 2e en volgende behandelingen € 69,50 per keer
  • Spreekt u direct 6 behandelingen en betaalt u deze direct, dan kost de kuur € 400,00.

Onderhoudsbehandeling

Het is verstandig om 1x per maand de NFL te laten onderhouden, de onderhoudsbehandeling kost € 69,50 per keer.

Combineert u de NFL-behandeling met een gewone gezichtsbehandeling, dan betaalt u een meerprijs van € 40,00.

Vanaf februari 2019 kunt u bij ons een training volgen waarin u de technieken aangeleerd krijgt om de NFL thuis bij te kunnen houden.

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , .