Workshops

Vrijgezellenfeestje

bruidHet aanstaande bruidje krijgt een speciale behandeling. Zij gaat heerlijk in de behandelstoel liggen en wordt verzorgt door haar vriendinnen. Deze krijgen uitleg hoe alles werkt en worden aan het werk gezet. Alle personen krijgen een paraffine pakking voor de handen en natuurlijk krijgt iedereen een leuk aandenken mee naar huis.

Zelf harsen

harsapparaatWilt u zelf leren harsen, dat kan. Bij aanschaf van een harsapparaat krijgt u er gratis een workshop bij. Zo kunt u thuis op eenvoudige manier uw eigen benen, bikinilijn, eventueel uw oksels harsen.

Het pakket bestaat uit:

  • Het Harsapparaat
  • 2 Harsvullingen van 100 ml
  • Harsstrips
  • Nabehandelingsolie
  • Een workshop bij ons in de salon zodat u precies geleerd wordt hoe u moet harsen. U krijgt alle ‘tips en trucs’

Bestel nu uw harsapparaat + workshop voor slechts € 55,00

Proeverij van behandelingen

proeverijDeze workshop ‘Proeverij van behandelingen’ bestaat uit een aantal kleine behandelingen van een half uur met een heerlijke high tea. In deze tijd krijgt u een goed idee wat er zoal gebeurt in de salon. Deze behandelingen kunnen bv. bestaan uit een voetbehandeling, iets met de handen en natuurlijk het gezicht. Bovendien wordt de inwendige mens voorzien van allerlei heerlijkheden. Super leuk dus om met vriendinnen of familie te doen.

Kinderfeestje

Een kinderfeestje bij Province is voor meisjes vanaf een jaar of 8. De jarige krijgt een gezichtsbehandeling terwijl bij de andere meiden de nagels mooi versierd worden. Natuurlijk worden ze allemaal mooi opgemaakt en krijgen ze allemaal een leuke attentie mee naar huis. Ook wordt er gezorgd voor wat lekkers met wat te drinken.

Workshop Make-Up

workshopAlle in en outs wat betreft make-up komen tijdens deze workshop aan de orde. We beginnen met een uitgebreide uitleg over allerlei soorten make-up producten. Daarna kunt u heerlijk zelf aan de slag met alle producten. We kunnen u laten zien hoe u uzelf het mooiste opmaakt op de ene helft van uw gezicht, zodat u zelf de andere helft kunt doen. Min. deelname 4 personen. Prijs op aanvraag.

Privé Workshop Make-Up

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAls u wilt leren hoe u zich zelf het mooiste op kunt maken. Het juiste verschil aanbrengen tussen een make-up voor de avond en dag. De kleuren die u het beste kunt gebruiken en welke foundation het beste bij uw huid past. Dan kunt u een privé workshop volgen.

Deze kost € 60,00 en u krijgt er een prachtige set professionele make-up penselen bij.