Wie we zijn

Irene Koper

 

Irene KoperGetrouwd en moeder van 2 kinderen
Eigenaresse Province
Schoonheidsspecialiste
Acné specialiste, Visagie, L3
Specialisatie Elektrisch ontharen en Tele’s en Fribromen

“De combinatie tussen mensen een goed gevoel geven en het ondernemen zelf, vind ik erg leuk. Een stukje zorg en een stukje commercieel. Toen ik begon in 1998 was ik al 3 jaar bezig aan het voorbereiden, met de opleiding en AOV. In die tijd begon je gewoon. En als blijkt dat alles goed loopt en de gelegenheid kreeg om een ander pand met meer behandelkamers te kopen, groei je vanzelf van een eenmanszaak, naar personeel en stagiaires. Ondernemen gaat met ups en downs, de ups hebben nog altijd de bovenhand. We hebben een mooie gevarieerde klantenkring met mensen die voor ontspanning komen, pubers met acné, clienten met overbeharing en mensen die wat ouder zijn en steeds meer mannen. Ons team beheerst diverse disciplines en vult elkaar goed aan. Elke klant voelt zich wel bij een van ons prettig.”

Angelique te Riele

Angelique te Riele

Getrouwd en moeder van 3 kinderen
Medisch Pedicure
Schoonheidsspecialiste
Werkt vanaf 2007 bij Province

“Toen ik klaar was met de opleiding schoonheidsverzorging ben ik een eigen salon begonnen. Toen dan niet meer te combineren viel met kinderen en een kantoorbaan, ben ik daarmee gestopt. Om toch de feeling te houden met het vak heb ik Irene gevraagd om 1 dag in de week te mogen werken. Na een tijdje ben ik gestopt met de kantoorbaan en in 2011 heb ik de opleiding Pedicure gedaan. Het medisch aspect vind ik erg interessant en voeten zijn een apart vakgebied. Het is prachtig om een probleem te verhelpen en echt resultaat te zien. Ik voel me daardoor erg nuttig. Irene geeft ons daarin ook alle ruimte.”

Manouck Huisman

Manouck HuismanWoont samen met vriend
Schoonheidspecialiste
Acné specialiste, shaitsu massage & bindweefselmassage
(Medisch in opleiding) Pedicure
Visagiste
Werkt sinds 2014 bij Province

“Ik ben altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging. Dit in combinatie met de ontspanning is wat het vak zo leuk maakt. Wat een fijn gevoel als iemand even een moment voor zichzelf pakt en erg geniet van een behandeling. Met mijn opleiding visagiste die ik heb behaald in 2016 kan ik verdere tips geven om je eigen make-up thuis aan te brengen ten goede van jou gezicht. Iedereen is uniek dus bij elk persoon hoort een unieke behandeling en make-up. Ik ben begonnen als stagiaire bij Province. In 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding schoonheidsspecialiste met als extra specialisaties acne, shiatsu massage en bindweefselmassage. Sinds september 2015 ben ik ook gediplomeerd Pedicure. Bij voeten ziet je het resultaat zo mooi na een behandeling. Ook als je mensen van hun klachten of pijn kunt afhelpen geeft veel voldoening. Momenteel ben ik bezig met de medisch pedicure opleiding. Al deze verschillende vakken maakt het werk extra leuk!  “