Huidverbetering

oud-nieuw20gezicht1293697a

Eigenlijk verbeteren alle behandelingen de huid, alleen hebben wij specifieke behandelingen voor diverse problemen.
Zo zijn er behandelingen die de huid helemaal opfrissen, glad trekken, de huidstructuur verbeteren, huidstimulatie, dieptereiniging etc.
Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn, maak dan een afspraak voor een huidanalyse. Wij bekijken de huid en bespreken vervolgens welke behandeling het beste bij u past.

Biopeeling Behandeling

Bio-Peeling_Treatment_light_klVoor de gevoelige huid, verjonging en probleemhuid

Deze Biopeeling behandeling verbeter de bloedcirculatie, stimuleert de celvernieuwing en verjongt de huid. Deze intensieve behandeling helpt om de vetbalans van de huid te herstellen en acné, littekens, rosacea, grove poriën pigmentvlekken en levervlekken te verminderen. Voor verwijderen van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels. Doordat de behandeling alleen gebaseerd is op algen, planten en kruidenextracten is deze zeer geschikt voor de gevoelige huid, ook preventief. Zowel voor vrouwen als mannen.

Volledige behandeling ‘Deluxe’

De volledige gezichtsbehandeling ‘Deluxe’ is meer gericht op huidverbetering. De behandeling duurt anderhalf uur waarin we de volgende handelingen verrichten:

  • Reinigen van de huid
  • Epileren
  • Dieptereiniging
  • Ampul
  • Heerlijke gezichtsmassage
  • Een bijzonder masker gericht op hydratatie, versteviging of anti-aging
  • Aangepaste dag of nachtverzorging

 

AHA Behandeling Dr. Grandel

Dit is een fruitzuur behandeling met de producten van Dr Grandel. Een fruitzuurpeeling lost dode cellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. De peelings hebben geen bijwerkingen en zijn uitermate geschikt voor het verfijnen van de structuur, en om pigmentvlekjes, rokershuid, fijne lijntje en onzuivere huid aan te pakken.

AHA Behandeling Pascaud

Dit is een fruitzuur behandeling met de producten van Pascaud. Een fruitzuurpeeling lost dode cellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. De peelings hebben geen bijwerkingen en zijn uitermate geschikt voor het verfijnen van de structuur, en om pigmentvlekjes, rokershuid, fijne lijntje en onzuivere huid aan te pakken.

Professional Treatment Pascaud

Deze revitaliserende, enzymatische behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit 5 fasen. De behandeling wordt natuurlijk aangepast aan uw huid en is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

Bindweefsel massage

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht of rug. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. Ook geschikt bij littekens.

Met als resultaat:

  • Afbraak van vetophopingen
  • Verbetering van de spierspanning en elasticiteit van de huid