Province

Schoonheidssalon en Pedicure ' Province'  in Zwolle Zuid is de plek om heerlijk te ontspannen en te genieten van een behandeling aan gezicht, handen of voeten. Voor een mooie gezonde uitstraling van uw gezicht, een heerlijke hot-stone massage, super zachte handen en mooie voeten kunt u bij ons terecht. Ook met problemen zoals acné, veroudering, rokershuid, overbeharing, diabetes en reuma(voeten) zijn wij gespecialiseerd en kunnen u op professionele manier helpen.

In de salon aan de Energieweg (tegenover de Montessorischool) wordt u plezierig ontvangen en in een van onze 3 behandelkamers geholpen. Als erkend lid van ANBOS en Provoet voldoen wij aan alle eisen van deze tijd. Ons gezellige team bestaat uit 4 schoonheidsspecialistes en pedicures. Bel ons voor een afspraak op 038 460 0934 of mail ons contact@province.nl. De praktijk is rolstoelvriendelijk en gelijkvloers en ook uw auto kunt u makkelijk en gratis parkeren.

Tot ziens bij Province,

Angelique, Irene, Manouck en Dunja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NIEUW: Webshop

ga naar de webshop

Nieuws

Ampul van de maand: Contour lift

Een heerlijk, geurende ampul die de huid strak trekt en glad strijkt, de  contouren van het gezicht verstevigd.

Normaal 3 stuks voor € 15,20 in febr/maart 2018 voor slechts € 12,50

 

 

Mededeling:

Per 01-02-2018 gaan de prijzen van de pedicure met € 1,00 omhoog.

Bij een aantal schoonheidsbehandelingen zullen de prijzen ook omhoog gaan, maar er gaan ook wat behandelprijzen omlaag en er blijft wat gelijk.