Win/Win Voucher

Bestel nu een Win/Win Voucher

Wij vinden het heel jammer dat wij tot en met 9 februari geen klanten in onze salon mogen ontvangen. Om toch een bron van inkomsten te hebben, kunt u opnieuw de succesvolle Win/Win voucher bestellen. Zoals de naam als zegt, wij winnen er iets mee, maar u ook. Want gaat de salon weer open, dan geldt de Win/Win voucher als betaalmiddel en krijgt u er nog eens 20% extra waarde* bij. U kunt hiermee uw behandeling of de aanschaf van producten betalen. Leuk toch!

Voorbeelden

 • Een pedicure behandeling van 45 minuten kost € 40,-. U koopt een voucher van € 30,- en krijgt van ons € 6,- extra waarde. U hoeft dan nog 4 euro bij te betalen.
 • Een hot-stone massage kost € 60,-. U koopt een voucher van € 50,- en u krijgt van ons € 10 extra waarde. U hoeft dan niets bij te betalen.
 • Uiteraard mag u ook zelf een bedrag invullen en hier krijgt u 20% extra waarde bij.

Onze voorwaarden

 • Zolang de salon niet open mag en kan, kunt u de voucher bestellen. Zodra de maatregelen worden opgeheven is deze actie voorbij.
 • De voucher is een geldig betaalmiddel in onze salon.
 • Geldig t/m 31 december 2021.

Bestelling Win/Win Voucher

  Naam *
  Adres *
  Postcode *
  Plaats *
  E-mail *
  Telefoon *
  Ik bestel hierbij de Win/Win Voucher t.w.v.:
  30 euro + € 6 extra waarde
  50 euro + € 10 extra waarde
  Eigen bedrag: euro + 20% extra waarde.
  Let op! Het bedrag eerst overmaken, instructies hiervoor ontvangt u via de mail. U krijgt de voucher met het bedrag + de extra waarde thuisgestuurd.
  Vragen / Opmerkingen / Toelichting

  *) verplicht in te vullen

  Posted in NIEUWS and tagged , , , , .