Groepsworkshop Sculpting

Nieuwe data en opzet van Workshop Sculpting

Workshop Sculpting = Natural Face Lifting Zelf leren en doen

Natural Face Lifting kunt u ook zelf leren, dit heet sculpting (boetseren van de huid). Tijdens de workshop leert u hoe uzelf de intensieve spiertraining en de bindweefseltechnieken, de zelf-massage toepast. Als u de sculpting zelf goed toepast, houdt u uw huid jaren in optimale conditie. Ook dan is het mogelijk om naar de salon te komen voor een extra intensieve NFL behandeling.

Vernieuwde opzet Groepsworkshop sculpting

Tijdens de groepsworkshop leert u in gezelschap van maximaal 6 personen de technieken om uw gezicht zelf in optimale conditie te brengen. Om de workshop grotendeels op maat te maken, vragen wij elke deelnemer waar hij of zij zich het meeste aan stoort. Hierop passen wij een oefening specifiek voor u aan en doordat u met meer bent, leert u een mix van grepen tijdens deze workshop. Uiteraard maken we er een gezellig feestje van met een hapje en een drankje. Ook krijgt u na afloop een goodybag en boekje met grepen mee naar huis.

Ook geschikt als herhalingsworkshop

Voor diegene die de workshop al heeft gedaan wordt de workshop een stukje herhaling en het aanleren van nieuwe grepen. U krijgt in ieder geval 10% korting omdat u al eens de workshop hebt gedaan. U kunt dit aangeven op het deelname formulier.

U kunt zelf een groepje samenstellen (datum in overleg, minimaal 4 personen) of meedoen aan een van onze geplande workshops:

 

Aanmelden Groepsworkshop

  Naam *
  Adres
  Postcode
  Plaats
  E-mail *
  Telefoon *
  Ik geef mij hierbij op voor de Groepsworkshop Sculpting op:
  woensdag 25 maart van 19.00 – 21.00 uur
  donderdag 23 april van 19.00 – 21.00 uur
  Ik heb welniet eerder een workshop sculpting gevolgd
  De kosten zijn € 39,50 per workshop. Indien u eerder een workshop sculpting heeft gevolgd wordt het bedrag € 35,55.
  U kunt het bedrag overmaken op onze bankrekening o.v.v. uw naam en workshop datum of data. De gegevens hiervoor ontvangt u in de mail.
  Vragen / Opmerkingen / Toelichting

  *) verplicht in te vullen

  Posted in NIEUWS and tagged , , , , .